Mengikut laporan daripada penganalisa Ming-Chi Kuo yang di ambil dari Lowyat.Net, Apple bakal menjadi salah satu syarikat pengeluar produk yang top. Apple bakal mengeluarka beberapa produk terbaru dan salah satu dari keluaran yang bakal di pasarkan oleh Apple adalah 16-inci MacBook Pro, 31-inci 6K Monitor dan beberapa produk yang berkaitan iPhone yang lain.

Foto: Akurat co

Berdasarkan analisa yang dilakukan Apple mungkin bakal memasarkan produk terbarunya sama ada 16-inci MacBook Pro atau 31-inci 6K Monitor pada tahun ini. Dikatakan Apple tampil dengan konsep “all-new design” dengan beberapa produk terbaru dari keluaran Apple.

31-inci 6K Monitor ini mempunyai feature “Mini-LED-like backlight technology” yang di perkasa dengan kualiti imej yang gempak dan mengujakan!

Foto: MakeMac Grid Id

Selain itu, Apple juga akan mengeluarkan dua iPad Pro terbaru dengan sentuhan inovasi serta feature terbaru dari Apple. Bukan itu saja, Apple juga menaiktaraf feature iPhone dengan feature ultra-wide sistem telekomunikasi serta jaringan komunikasi yang lebih baik.

Tambahan lagi, Apple juga akan menaiktaraf sistem Face ID nya serta memperkuatkan hayat bateri agar ia lebih tahan lama. Dan feature terbaru ini akan memberikan satu nafas baru bagi tahun 2019 ini.